De opdracht voor de eerste week is:
De Cupcakes moeten volledig eetbaar zijn. De volgende ingrediënten mogen verwerkt worden in het werkstuk: marsepein, fondant, crème, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, royal icing, pipinggel, geblazen suiker of een andere techniek met suiker. Stutten in de cupcakes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.
In deze categorie wordt er naast het uiterlijk van de cupcakes ook gekeken naar de totale presentatie.
Beoordeling: (met gast jury-lid: Kelly Vogels van Cakelly)
Van de 10 cupcakes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 24 januari 2021. De andere 7 kun je weggeven aan iemand die iets lekkers verdient!
De opdracht voor de tweede week is:
Koekjes
De koekjes moeten volledig eetbaar zijn. Daarnaast mogen de volgende ingrediënten verwerkt worden: marsepein, fondant, royal icing, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, pipinggel, geblazen suiker. Stutten in de koekjes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.
Beoordeling:
Van de koekjes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 31 januari 2021.
De opdracht voor de tweede week is:
Worstenbroodjes
De worstenbroodjes moeten volledig eetbaar zijn.
Beoordeling:
Van de koekjes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 07 februari 2021.
De opdracht voor de tweede week is:
De gebakjes moeten volledig eetbaar zijn. Daarnaast mogen de volgende ingrediënten verwerkt worden: marsepein, fondant, royal icing, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, pipinggel, geblazen suiker. Stutten in de gebakjes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.
Beoordeling:
Van de gebakjes die je bakt lever je de 2 beste in op Zondag 21 februari 2021.
De opdracht voor deze week is:
De broodjes moeten volledig eetbaar zijn. Daarnaast mogen de volgende ingrediënten verwerkt worden: marsepein, fondant, royal icing, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, pipinggel, geblazen suiker. Stutten in de broodjes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.
Beoordeling:
Van de broodjes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 28 februari 2021.
De opdracht voor deze week is:
De flappen moeten volledig eetbaar zijn. Daarnaast mogen de volgende ingrediënten verwerkt worden: marsepein, fondant, royal icing, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, pipinggel, geblazen suiker. Stutten in de flappen mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.
Beoordeling:
Van de flappen die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 7 maart 2021.
Deelnemer: Persoon die zich heeft ingeschreven voor één of meerdere weken aan Ghemert Bakt. Personen die als jurylid fungeren en personeel van Heeren van Ghemert zijn uitgesloten van deelname.
Jurylid: Een door de organisatie aangewezen persoon die de ingeleverde werkstukken beoordeeld op basis van door de organisatie vast gestelde criteria.
Organisatie: Heeren van Ghemert.
Werkstuk: Een ingeleverd item of items welke door de deelnemer zelf gemaakt is en door de organisatie ook als zodanig is te herkennen. Het werkstuk en onderdelen er van dienen eetbaar te zijn.
Waardering: Werkstuk wordt beoordeeld op een aantal categorieën: Uiterlijk, smaak en originaliteit. Per categorie wordt een cijfer van 0 tot 10 gegeven. De Optelling van deze punten bepaalt je eind cijfer van de betreffende week. Eind waardering: Aan het einde van de periode (zodra de lockdown voor horeca wordt opgeheven) worden de punten van alle weken opgeteld. De 5 deelnemers met de hoogste scoren worden uitgenodigd om een master-piece in te leveren. Hieruit volgt de uiteindelijke winnaar.
gebeurt op eigen risico en volgens een vast inleverschema. Je ontvangt in de week voor de inleverdag (Zondag) een tijdslot waarin je je werkstuk inlevert. Het is niet mogelijk van dit schema af te wijken. Wel mag iemand anders het werkstuk voor jou afleveren, als daarbij het deelname formulier wordt ingeleverd.
Transportschade geef je bij binnenkomst direct door aan de wedstrijdleiding.
|
Originaliteit |
Uiterlijk |
Smaak |
|
Deelnemer nr. |
score |
score |
score |
|
8781 |
8,7 |
9,2 |
8,3 |
26,2 |
8763 |
7,5 |
8,0 |
8,0 |
23,5 |
8765 |
8,2 |
8,0 |
6,8 |
23,0 |
8743 |
6,5 |
8,2 |
8,3 |
23,0 |
8924 |
7,8 |
7,5 |
7,5 |
22,8 |
8789 |
7,8 |
7,8 |
6,8 |
22,5 |
8902 |
8,0 |
7,8 |
6,5 |
22,3 |
8863 |
7,7 |
7,8 |
6,8 |
22,3 |
8878 |
8,0 |
7,8 |
6,3 |
22,2 |
8803 |
7,2 |
8,0 |
7,0 |
22,2 |
8893 |
7,0 |
7,8 |
7,2 |
22,0 |
8884 |
6,5 |
7,7 |
7,8 |
22,0 |
8940 |
6,5 |
7,0 |
8,0 |
21,5 |
8770 |
7,3 |
7,2 |
6,7 |
21,2 |
8994 |
6,7 |
7,0 |
7,2 |
20,8 |
8793 |
7,2 |
7,0 |
6,6 |
20,7 |
8905 |
6,7 |
7,2 |
6,5 |
20,3 |
8746 |
6,2 |
7,3 |
6,8 |
20,3 |
8882 |
6,5 |
6,2 |
6,3 |
19,0 |
8752 |
6,2 |
6,3 |
5,3 |
17,8 |
8910 |
|
|
|
|
8889 |
|
|
|
|
8750 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Originaliteit |
Uiterlijk |
Smaak |
|
Deelnemer nr. |
|
|
|
gem. ronde 2 |
8763 |
9,7 |
9,0 |
8,0 |
26,7 |
8781 |
9,3 |
9,3 |
7,9 |
26,6 |
8803 |
9,4 |
8,8 |
7,4 |
25,7 |
8765 |
7,8 |
8,2 |
8,4 |
24,3 |
9054 |
7,8 |
7,6 |
8,5 |
23,9 |
8789 |
7,4 |
7,8 |
7,7 |
22,9 |
8863 |
7,1 |
7,3 |
8,0 |
22,4 |
8994 |
8,5 |
6,9 |
6,9 |
22,3 |
8752 |
6,8 |
7,0 |
8,3 |
22,0 |
8940 |
6,2 |
7,3 |
8,3 |
21,7 |
8743 |
6,3 |
7,5 |
7,5 |
21,3 |
8746 |
8,2 |
7,7 |
5,1 |
20,9 |
8770 |
6,8 |
7,2 |
6,8 |
20,8 |
9117 |
6,1 |
6,2 |
7,8 |
20,1 |
8902 |
6,5 |
6,4 |
7,1 |
20,0 |
8905 |
6,0 |
6,8 |
6,8 |
19,6 |
8884 |
7,1 |
6,0 |
6,1 |
19,2 |
8878 |
5,8 |
6,9 |
6,3 |
19,0 |
8882 |
6,0 |
6,2 |
6,8 |
18,9 |
8924 |
6,3 |
6,6 |
5,7 |
18,5 |
8793 |
6,2 |
5,7 |
6,2 |
18,0 |
8910 |
|
|
|
|
8893 |
|
|
|
|
8889 |
|
|
|
|
8750 |
|
|
|
|
Originaliteit |
Uiterlijk |
Smaak |
Totaal |
Deelnemer nr. |
Score |
Score |
Score |
gemiddelde |
8752 |
8,0 |
7,8 |
8,2 |
24,0 |
8882 |
7,3 |
8,3 |
8,2 |
23,8 |
8789 |
7,2 |
8,7 |
7,3 |
23,2 |
8781 |
9,0 |
8,7 |
4,5 |
22,2 |
9117 |
9,2 |
7,5 |
5,2 |
21,8 |
8803 |
9,3 |
9,0 |
3,3 |
21,7 |
8863 |
7,8 |
7,5 |
6,0 |
21,3 |
8905 |
7,8 |
7,0 |
5,8 |
20,7 |
8746 |
7,7 |
8,0 |
4,8 |
20,5 |
8902 |
7,0 |
6,6 |
6,8 |
20,4 |
8940 |
6,7 |
8,0 |
4,8 |
19,5 |
8763 |
7,2 |
7,0 |
5,2 |
19,4 |
8765 |
7,0 |
7,0 |
5,3 |
19,3 |
8743 |
7,0 |
6,8 |
5,3 |
19,2 |
8994 |
6,3 |
7,3 |
5,0 |
18,7 |
8793 |
7,0 |
6,5 |
4,7 |
18,2 |
8770 |
6,3 |
5,8 |
3,3 |
15,5 |
|
Originaliteit |
Uiterlijk |
Smaak |
Totaal |
Deelnemer nr. |
Score |
Score |
Score |
gemiddelde |
9054 |
8,7 |
8,7 |
8,5 |
25,8 |
8765 |
8,7 |
8,1 |
8,7 |
25,4 |
8789 |
8,5 |
8,3 |
8,5 |
25,3 |
8940 |
7,9 |
7,6 |
8,8 |
24,3 |
8781 |
8,3 |
8,5 |
7,3 |
24,2 |
8803 |
7,8 |
8,5 |
7,5 |
23,8 |
8905 |
8,2 |
8,2 |
7,2 |
23,5 |
8752 |
8,0 |
7,3 |
7,4 |
22,8 |
8994 |
7,6 |
7,2 |
8,0 |
22,8 |
8763 |
8,0 |
7,5 |
6,8 |
22,3 |
8770 |
7,7 |
7,2 |
7,4 |
22,3 |
8793 |
7,7 |
6,8 |
6,8 |
21,3 |
9117 |
6,8 |
6,7 |
7,7 |
21,2 |
8863 |
7,4 |
6,9 |
6,5 |
20,8 |
Heeren van Ghemert
Ridderplein 37
5421 CX Gemert
Tel:+31 492 392 008
Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heilige Geestlaan 2
5421 CA Gemert
I.v.m. COVID-19
tijdelijk gesloten
Check-in: op afspraak
Check-uit: voor 11.00
© Heeren van Ghemert 2020 Disclaimer - Privacy verklaring - Uniforme Voorwaarden