DISCLAIMER VOOR WWW.HEERENVANGHEMERT.NL

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.heerenvanghemert.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Hotel-Brasserie-Lounge-Bar Heeren van Ghemert. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op deze website aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hotel-Brasserie-Lounge-Bar Heeren van Ghemert is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen van deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Hotel-Brasserie-Lounge-Bar Heeren van Ghemert.

GEEN GARANTIE OP JUISTHEID

Voor prijzen die op onze website vermeld zijn, geldt dat Heeren van Ghemert streeft naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Heeren van Ghemert te kunnen claimen of te veronderstellen.

Heeren van Ghemert streeft naar een actuele website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Heeren van Ghemert aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks doorverwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer op deze pagina.

Brasserie

Heeren van Ghemert
Ridderplein 37
5421 CX Gemert

Kamers / check in:

Heilige Geestlaan 2
5421 CA Gemert
tel: +31 (0)492392008
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

BRASSERIE GESLOTEN

Hotel:

Check-in: op afspraak
Check-uit: voor 11.00

© Heeren van Ghemert 2020 Disclaimer - Privacy verklaring - Uniforme Voorwaarden